fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Tobogan i Plastic Knives uskoro u KSET-u

Tobogan i Plastic Knives uskoro u KSET-u

Plastic KnivesZagrebački KSET 21. travnja organizira koncert eksperimentalne glazbe za sve ljubitelje elektronike, rocka i odlične live svirke.

Bend Tobogan sastoji se od četiri (do pet) članova koji sami sebe nazivaju glazbenim istraživačima utoliko što se nalaze na jednoj neprestanoj ekspediciji kroz neograničeni svijet glazbe u potrazi za novim zanimljivim kombinacijama. Ono što su do sada skombali proizašlo je iz zvukova tipičnih rock instrumenata poput gitara i bubnjeva korištenih na drukčiji način da bi se stvorila plesna, atmosferična, elektronska glazba.

Uz njih nastupa i nešto glasniji i rockerskiji bend Plastic Knives. Iako se sastoji od samo dva člana, glazbeni izričaj ovog benda toliko je raznovrstan da će zadovoljiti bubnjiće fanova plesnije ili mračnije glazbe, obožavatelja čiste elektronike ili prog rocka, i onih kojima bi rani Nine Inch Nails bili super bez heroina. Prošle godine objavili su dva EP-a, “Both Sides Of The Atlantic” i “Tongue In Cheek”, koje je moguće preslušati i downloadati na njihovom Bandcampu.

Pretprodaja kreće u ponedjeljak 11.04. kada će karte iznositi 30kn i moći će se kupiti na blagajni KSET-a. Na vratima će karta koštati 40kn.