-

To Be Punk. Festival. u petak i subotu u obnovljenoj SKCNS „Fabrici“

Smrt razuma
Smrt razuma

Ovogodišnji To Be Punk. Festival. biće održan se u petak i subotu 24. i 25. septembra, u obnovljenom programskom prostoru SKCNS „Fabrika“ u Novom Sadu. To će biti 14. izdanje festivala, koji organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad.

U petak, 24. septembra nastupaju novosadski punk bendovi De Limanos i Vršnjačko nasilje, zatim bend Kpax iz Beograda, koji za sebe kažu da su ex-YU post punk iz druge dimenzije i Sick Crap, punk bend iz Pule.

Za subotu, 25. septembar, predviđeni su nastupi kraljevačkog punk/hardcore benda Sedativ, beogradskog benda Nagön, čiji zvuk je miks hardcorea iz 80-ih, garažnog punk rocka i novog Oi! zvuka, zatim osiječkog punk/hardcore benda Smrt razuma, punk benda The Obsessions koji nam dolazi iz Beča, i punk benda iz Mađarske, Süllyedő Világ.

Program počinje u 20 časova, a cena ulaznice je 500 dinara po danu. Ulaznice će moći da se kupe isključivo na ulazu u koncertni prostor. Ove godine nema opcije kupovine kompleta ulaznica, niti kupovine unapred.

Što se tiče uslova za ulazak, sem ulaznice, ne mora da se priloži nikakav drugi dokument/propusnica.

Festival će se održati u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi u Republici Srbiji, a broj posetilaca ograničen je na 250, uz poštovanje epidemioloških mera – nošenje maske i održavanje fizičke distance.

Najnovije vesti

Izdvajamo