The Strange početkom juna ponovo u Beogradu

The Strange KC Grad Beograd

Hrvatski sastav The Strange, predvođen Chrisom Eckmanom vraća se u Beograd u petak 7. juna, kada će nastupiti u Domu omladine Beograda.

U numeri “Ice And Pinewood Trees” sa albuma “Sonic Bullets – 13 From The Hip” hrvatskog surf-rock benda Bambi Molesters iz 2001. kao vokal gostuje Chris Eckman, tada još uvek lider sastava The Walkabouts, a iz te saradnje par godina kasnije nastao je i sastav The Strange (Chris + kompletni Bambi Molesters). Najpre kao projekat koji je objavio debi album “Nights Of Forgotten Films” 2004. za Dancing Bear Records, a 14 godina potom kao full-time bend po objavi kraja Bambi Molesters ovog leta. Drugi album benda The Strange zove se “Echo Chamber” i objavljen je početkom oktobra za Dancing Bear Records.

Album su snimili Bambi Molesters i Chris Eckman u praškom SONO studiju. Snimatelj i koproducent je legendarni Phill Brown, a producent Antonio Gramentieri, u poslednje vreme ključni čovek Alejandro Escovedo benda. Radi se o ozbiljnoj americana/baroque-pop ploči kojom dominira Chrisov bariton evocirajući najbolje momente Walkabouts iz prve polovine 90-tih sa albuma “New West Motel”, “Satisfied Mind” i “Setting The Woods On Fire”.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara mogu se nabaviti na prodajnim mestima Tickets.rs, Pabu Brod i Dnevnom Chillton-u do 31. maja. Od 1. juna, cena će iznositi 1400, dok će na dan koncerta cena karte biti 1800 dinara.

Organizator koncerta je Bad Music For Bad People.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde