-

The Smile – novi bend kreativnog dvojca Radioheada u Zagrebu otvara europsku turneju

The Smile

The Smile, novi bend Thoma Yorkea i Jonnyja Greenwooda iz Radioheada te Toma Skinnera iz Sons of Kemet u Zagrebu otvara svoju premijernu europsku turneju koncertom koji će se održati 16. svibnja 2022. u Hali Zagreb.

Hrvatska će tako postati polazišna točka turneje s preko 30 koncerata novog benda, koji je već svojim prvim singlovima i nastupima izazvao veliku pažnju, a njihov budući  album je već proglašen ‘najiščekivanijim izdanjem godine’. Bend je prošli vikend održao tri rasprodana uzastopna koncerta u Londonu, čiji je live stream pratila publika širom svijeta, a koji su oduševili kritiku.

Dugo već i hrvatska publika iščekuje koncert Radioheada na domaćem terenu, ali s obzirom na zvuk The Smilea, koji kritičari opisuju kao opušteni i slobodniji Radiohead, a bend nazivaju “Radiohead u power trio formatu” ovo je jedinstvena prilika za doživjeti Yorkea i Greenwooda u live nastupu.

Ulaznice za ovaj jedinstven koncert po cijeni od 379 kuna kreću u prodaju u petak, 4. veljače 2022. u 11 sati, mogu se kupiti putem Entrio i Eventim sistema.

Najnovije vesti

Izdvajamo