fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata The Petting Blues Band promoviše album u Novom Sadu

The Petting Blues Band promoviše album u Novom Sadu

the petting blues bandThe Petting Blues Band održaće 15. oktobra promociju albuma “Ridin'” u popularnom novosadskom baru Gerila.

Album “Ridin'” je objavljen 9. avgusta pod etiketom SKCNS i prvo je studijsko izdanje ovog benda. Snimljen je na 1, 2, 3 za ukupno 20 časova, 27. i 28. aprila 2012. godine u studiju “O”.

Kao autor muzike na njemu potpisan je Milovan Đuđić, a kao autori tekstova on i vokal Aljoša Molnar. Gosti na albumu bili su Petar Miladinović (Pera Joe) – usna harmonika, Vidoja Božinović (Ginger) – gitara i Nikola Zorić – klavijature, prateći vokal.

Muzički producenti albuma su bili Nikola Zorić, Vidoja Božinović – Ginger i Milovan Đuđić, master je radio Dušan Alagić, za ton je bio zadužen Bogdan Braković, a za miks Nikola Zorić i Milovan Đuđić. Za izgled albuma pobrinuo se Miroslav Zec.

U sastavu benda su: Aljoša Molnar – vokal, udaraljke, Dejan Zec – bas gitara, Nikola Vučetić – bubnjevi i Milovan Đuđić – gitare, bendžo, lap steel gitara. Postoje od sredine 2008. godine, a delili su binu sa mnogim poznatim muzičarima i bendovima, kao što su: Pera Joe, Texas Flood, Blues Trio, Blaža i Kljunovi, Sale Sedlar, Last Station Band, Šinobusi, Riblja Čorba i mnogi drugi.

Save