The National na leto u Hrvatskoj

Nakon kultnih The Sonicsa, koji 13.2. nastupaju u Vintage Industrial Baru, te Yo La Tenga, koji će nas svojom glazbenom magijom očarati 11.5. u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo, došlo je vrijeme i za objavu trećeg imena koje će zagrebačku publiku zagrijati za 5. izdanje primoštenskog festivala SuperUho. Miljenici domaće publike i jedan od bendova koji je nebrojno puno puta izrazio ljubav prema Zagrebu i hrvatskim obožavateljima, The National 10.7. stižu na Šalatu.

Ne čudi stoga da su uvršteni među glavna imena nekih od najvažnijih svjetskih glazbenih festivala, poput nadolazeće Primavere, a ne čudi ni činjenica da su prije 8 dana napokon osvojili svoj prvi Grammy, i to za “Najbolji album alternativne glazbe”. Premda sam bend očito nije pretjerano impresioniran ovom nagradom, pa su je shodno tome tek usputno spomenuli na svojim društvenim mrežama, ona ipak predstavlja još jednu potvrdu kao su danas The National nezaobilazna svjetska glazbena veličina.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 220 kuna (190 kuna ukoliko već imate festivalsku ulaznicu) u prodaju kreću u četvrtak, 8.2., u 9:00 sati u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13) i po toj cijeni mogu se kupiti zaključno sa subotom, 10.2., ili do isteka zaliha budući da je broj takvih ulaznica ograničen. Nakon tog datuma cijena će im biti 250 kuna.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.