-

NaslovnaVestiNajave koncerataThe Mission u aprilu dolaze u Zagreb

The Mission u aprilu dolaze u Zagreb

The MissionKultni engleski gotik rok bend kreće na evropsku turneju poslednjeg dana februara 2020. godine i tokom puna dva meseca će svirati duple koncerte širom Evrope. Na spisku gradova u kojima će obožavaoci  moći da ih čuju našli su se i Ljubljana i Zagreb.

Turneja nosi naziv „The United European Party Tour“ a pevač i gitarista benda Wayne Hussey  to objašnjava na sledeći način: „Muzika govori o ljudima, emocijama, osećanjima, zajedništvu a ne o podelama i granicama„.

Upitan o tome zašto baš dve večeri u (skoro) svakom gradu Wayne je rekao da je to zato što bend planira da jedne večeri svira pesme sa albuma: The First Chapter, Children, Grains Of Sand, Neverland, Aura The Brightest Light; dok će drugo veče biti rezervisano za stvari sa: God’s Own Medicine, Carved In Sand, Masque, Blue, God Is A Bullet i Another Fall From Grace.

Koji set će biti sviran prve a koji druge večeri, bend će odlučiti na licu mesta na dan koncerta.

Što se tiče Zagreba i Ljubljane, The Mission je rezervisao samo po jedan termin za koncert tako da se pretpostavlja da će samo jedan od dva najavljena seta biti sviran.

Karte se mogu naručiti preko zvaničnog sajta benda www.themissionuk.com

 

Najnovije vesti

Izdvajamo