fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata The Golden Grass, Hypnos i Alaska u Vintage Industrial Baru

The Golden Grass, Hypnos i Alaska u Vintage Industrial Baru

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

The Golden Grass
The Golden Grass

U trećem izdanju Ludwinih Kronika u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak, 2. travnja, nastupit će bendovi The Golden Grass, Hypnos te Alaska.

The Golden Grass je trio iz SAD-a koji kombinira psihodelični rock s countryjem, folkom i boogiem, ali u progresivnom aranžmanu proto-metala koji vas iste sekunde vraća u vrijeme ljubavi, mira i cvijeća.

Hypnos je najpopularniji novi bend švedske rock scene. Ove Göteboržane je nakon samo nekoliko nastupa preuzeo respektabilni diskograf Crusher Records.

Domaće snage, bend Alaska, dolaze kao punokrvni rock trio. Instrumentalne izvedbe originalnih pjesama umotane su u opasan groove, napete žice i distorziju. Pod raznim glazbenim utjecajima uspješno su skovali svoj izričaj. Album prvijenac Liars, Beggars & Moonshine izdan 2011. dobio je odličan prijem kod publike i kritike. Uz sporadične koncerte, članovi Alaske su bili zauzeti svirkom u bratskom bandu Luxus Lord. Na svirci u Vintage Industrial Baru bit će pojačani novim licem, Stjepanom Stepsom Kolobarićem iz benda Stonebride.

Cijena karte je 30kn.