-

NaslovnaVestiNajave koncerataThe Father of Serpents ispred sastava Antimatter u Beogradu

The Father of Serpents ispred sastava Antimatter u Beogradu

Antimatter ponovo nastupaju u Beogradu  i to 17. marta ove godine. Nakon dva unplugged nastupa u sada već legendarnom SKC Livingroom-u 2007. i 2009. godine, Mick Moss i ekipa u prestonicu dolaze po prvi put kao električni bend. Nastup u Elektropioniru je u sklopu promocije sedmog albuma benda pod nazivom Black Market Enlightenment, koji je 9. novembra 2018. godine objavio Music In Stone. Najavljeni su i gosti koncerta, a to su domaći doom metal sastav The Father Of Serpents

The Father of Serpents je saradnja između muzičara iz poznatih domaćih sastava kao što su The Hell (bivši Awaiting Fear), TibiaTamerlan i Rain Delay, a s ciljem proširenja doom metal zvuka na teritoriji Srbije. Oslanjajući se na tradiciju starih majstora kao što su SaturnusMy Dying Bride, Moonspell i Paradise Lost, ali i sa dodatkom jedinstvenog ekstremnog zvuka, The Father of Serpents teži da prenese tamne emocije našeg sveta kroz umetnost ispoljavajući je muzikom koju sviraju.

Ograničeni kontigent karata po promotivnoj ceni od samo 800 dinara možete kupiti u Zaokretu. Za one koji žive van Beograda, preko antimatterkarte@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1000 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji.

U poruci je obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog telefona. Na dan koncerta isključivo na ulazu cena karte će iznositi 1200 dinara. Početak događaja zakazan je za 20 časova.