-

NaslovnaVestiNajave koncerataThe Exploited u Novom Sadu u aprilu

The Exploited u Novom Sadu u aprilu

MH Concerts i Serbian Hellbangers sa ponosom najavljuju pank velikane The Exploited, koji će 26. aprila odrćati koncert u Novom Sadu. Gosti na koncertu će biti bend Live.

Legendarni pank bend konačno se vraća u Novi Sad. Wattie nikako nema nameru da odustane od svog obećanja da će ponovo nastupiti u našoj zemlji. Nakon oporavka i ponovnog povratka na scenu, sa svojim bendom se vraća na naše prostore.

Jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu, kreatori bezkompromisnog buntovničkog stava. Svoj put su započeli 1979. godine da bi nakon nekoliko demo snimaka 1981. godine izbacili album prvenac „Punks Not Dead“ koji je udario temelje novog talasa pank zvuka i na taj način pravcu, pa i celom pokretu dao novi vetar u leđa. The Exploited su kroz karijeru doživele brojne turbulentne uspone i padove i zbog svog tvrdog stava često bili na meti štampe, političara i establišmenta. Međutim, ništa nije moglo da ućutka buntovnike iz Edinburga i njihova priča traje već dugih trideset i sedam godina, a danas ih pored pank fanova širom sveta identično cene i poklonici metal, harkor kao i rok zvuka.

Prošli koncert svoga benda kod nas Wattie je pratio putem prenosa, a ovoga puta ponovo sa bine gde mu je i mesto. U godini kada puni šezdeset godina života, želimo iskrenu dobrodošlicu ovoj živoj legendi.

Koncert će biti u SKC Fabrika sa početko od 21 čas.

Ulaznice su u prodaji od petka 02. februara, po akcijskoj ceni od 1.800 dinara, za prvih sto ulaznica. U predprodaji će iznositi 2.500 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 3.000 dinara. Prodajna mesta gde se ulaznice mogu nabaviti su Gigstix i mreža Eventim-a.