fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata The Devil gosti na koncertu Theriona u Beogradu

The Devil gosti na koncertu Theriona u Beogradu

Misteriozna britanska doom metal tvorevina, bend The Devil potvrđeni su kao još jedni gosti na predstojećem nastupu kultnog benda Therion koji će se održati 6. marta u Domu omladine u Beogradu.

The Devil je misteriozan i izuzetno originalan metal bend, koji stvara potpuno nov vid žanra unutar metal scene. Bend je komponovao melodični i kinematografski zvučni zapis, obuhvaćen težom instrumentalnom muzikom, sa ciljem da stvore tamnu atmosferu sa raznim raspoloženjima i emocijama. Dalji eksperimentalni elementi muzike su selektivna upotreba uzoraka umesto tradicionalnih vokala, kojim ističu istorijske i političke zavere i tako otkrivaju snažnu poruku koja je kodirana u muzici.

U organizaciji već dobro poznatih MH Concerts i Serbian Hellbangers, Beograd će 6. marta sledeće godine ponovo ugostiti švedske sympho gothic metalce Therion koji će nastupati u Domu Omladine.U okviru ove manifestacije, pored The Devil nastupiće i symphonic metal bend Imperial Age iz Rusije, kao i alternative metal sastav Null Positiv iz Nemačke.

Početak ovog dešavanja je najavljen za 20 časova, karte se mogu kupiti u Eventimu, Felixu i Mungosu i to po sledećim cenama:
– akcija, prvih 100 ulaznica 2.200din
– pretprodaja 2.800din
– na dan koncerta 3.200din