-

NaslovnaVestiNajave koncerataThe Cure, Ed Sheeran i The Smashing Pumpkins glavne zvezde Firenze Rocks festiva...

The Cure, Ed Sheeran i The Smashing Pumpkins glavne zvezde Firenze Rocks festivala

The Smashing PumpkinsOrganizatori Firenze Rocks festivala koji se ove godine održava od 13. do 16. juna u Visarno Areni najavili su hedlajnerska imena koje uključuju legendarne sastave The Cure i The Smashing Pumpkins, kao i jednog od najpopularnijeg pevača današnjice Eda Sheerana.

The Cure očekuje veoma radno leto budući da su potvrđeni na sijaset evropskih festivala koja dolazi nakon australijske turneje u maju. Među tim festivalskim datumima uvršteni su i Exit i INmusic.

The Smashing Pumpkins formirani su krajem osamdesetih u Čikagu, a svetsku slavu su stekli tokom devedesetih nakon objavljivanja albuma „Siamese Dream“ and „Mellon Collie and the Infinite Sadness“U 2018. godini tri od četiri originalna člana benda ujedinili su se prvi put još od 2000. godine kako bi se otisnuli na veliku američku turneju, a ove godine ih očekuje niz festivalskih nastupa širom Evrope.

Ed Sheeran je engleski muzičar i trenutno jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, uglavnom kod mlađe populacije. U dosadašnjoj karijeri objavio je tri studijska albuma, a zaradio je mnoštvo nagrada, uključujući Gremije za najbolju pop pesmu „Shape of You“ i pop album u muškoj kategoriji ÷ (divide) za prošlu godinu.

Za dodatne informacije u vezi sa paketima ulaznica možete pogledati oficijelni festivalski sajt.