-

The Cockblockers, Paper Animas i Tamarama 18. marta u KC Gradu

Paper AnimalsU petak 18. marta, u KC gradu nastupiće bendovi The Cockblockers i Paper Animals, a DJ poršku pružiće indie DJ Tamarama mixtape.

The Cockblockers ove godine proslavljaju deset godina benda i izlazak drugog studijskog albuma pod nazivom „Let It Out“ .

Nakon uspešnog prvog albuma „Free Your Mind“, koncerata u sedam zemalja, puno festivala i klubova, The Cockblockers je spreman da odsvira dugoočekivani koncert pred beogradskom publikom. Nedavno objavili su i single „Fire“ koji će tada promovisati.

Paper Animals posle pauze od preko dve godine ponovo će ugledati svetlost pozornice u nešto promenjenom sastavu. Nekadašnje životinjice tokom kobnog perioda naoštrile su kandže i spremile buduće poletne rok hitove uz koje ćete lakše prebroditi quarter-life crisis.

Naravno, na prošlost niko ne zaboravlja, tako da će svi verni fanovi ponovo moći da đuskaju i pevaju uz evergreen numere sa prvog albuma. Iako u bendu više ne svira njegov najviši član ovoga puta na bini će biti nešto veća gužva.

Tamarama mixtape je muzička selektorka i DJ. Kroz širok pogled u muzički svet, gde granice ne postoje i žanrovi su samo kompas za ovo ogromno muzičko putovanje, stvara mixtejpove i plejliste sa različitom muzikom, uvek tražeći ekspresiju i inspiraciju kroz eksperimentisanje sa žanrovima i stvarajući univerzalan muzički jezik kako bi komunicirala i povezala se sa slušaocima.

Karte su u pretprodaji u KC Gradu (Braće Krsmanović 4) svakog dana od 14h po ceni od 350 dinara, dok će na dan koncerta karta iznositi 500 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo