The Cavemen u oktobru u Beogradu

The Cavemen sa Novog Zelanda, mladi garažni bend koji je pre nekoliko meseci objavio treći album Nuke Earth (Slovenly Recordings) nastupaju 25. oktobra u Beogradu u KC Grad.

Četiri klinca skupljena u nekom ozloglašenom popravnom domu cepaju dvominutne i kraće garage punk himne. Sve to iz petnih žila, glasno, a onda još glasnije do velikog praska. Na novom albumu u manje od 25 minuta spakovano je 13 ozbiljnih antihitova što zvuče kao spoj najboljih imena pobunjeničke muzike 70-tih od The Stooges, New York Dolls, Ramones, The Cramps, The Dead Boys, do The Damned i Sex Pistols. Njihovi živi nastupi očekivano su divlji, znojavi, nepredvidljivi i atraktivniji od većine grebatora o žanr. The Cavemen svaki koncert sviraju kao da će na kraju spontano izgoreti na bini u buktinji koja će klub spaliti do temelja!

To je rokenrol šou koji se ne propušta, a karte su u pretprodaji u Pub Brod i Chillton Hostel Belgrade po sledećim fazama: do 21. septembra 500 din. od 22. septembra – 24. oktobra 800 din i na dan koncerta 1000 din.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/xjMVl4bB9Yc” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.