fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata The Brains i Clockwork Psycho u zagrebačkom KSET-u

The Brains i Clockwork Psycho u zagrebačkom KSET-u

brainsOvaj će četvrtak KSET ispuniti horrortastični psychobilly zvukovi iz žica The Brains kojima će kao potpora zasvirati i Clockwork Psycho iz Slovenije.

Jedan od najluđih, najbržih, najzombitastičnijih kanadskih bendova The Brains ovaj će tjedan započeti svoju europsku turneju i nakon prvog giga u Ljubljani, posjetit će i nas u Zagrebu zajedno sa slovenskim bendom Clockwork Psycho.

Osim što su poznati po vještom spajanju svakojakih žanrova u svojoj glazbi, zapaženi su i po sudjelovanju na turnejama brojnih bendova kao The Offspring, The Creepshow, The Real McKenzies itd. Dečki iza sebe imaju šest albuma i hrpu dvominutnih pjesama kojima će vas zasigurno regrutirati u svoju zombi naciju.

Kao potpora su im trebali svirati Flesh Roxon, međutim zamijenili su ih Clockwork Psycho koji će sigurno podjednako dobro prisutnim psychobilly fanovima pomoći da se polako zagriju i pripreme za šou.

Karte možete kupiti u Dirty Old Shopu i KSET-u po cijeni od 45 kn ili na dan koncerta na ulazu kluba po cijeni od 65 kn.