fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata The Bambi Molesters i Chris Eckman kao The Strange na predbožićnom koncertu u za...

The Bambi Molesters i Chris Eckman kao The Strange na predbožićnom koncertu u zagrebačkom Vintageu

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Grupa The Strange koju čine članovi The Bambi Molestersa i Chris Eckman, bivši lider kultne grupe The Walkabouts, stat će ponovno zajedno na pozornicu pred zagrebačku publiku. Ekskluzivan koncert grupe The Strange održat će se 22. prosinca u Vintage Industrial Baru.

Uz The Strange, na predbožićnom koncertu Vintage Industriala, nastupit će sjajni My Buddy Moose koje, također, već duže vrijeme nismo imali priliku gledati u Zagrebu. My Buddy Moose su u ovom trenutku zgotovili svoj četvrti studijski album koji će na vinylu objaviti Dancing Bear, dok će se premijera prvog singla “Terrible Place” održati ovaj tjedan, netom prije koncerta 22. prosinca.

Grupa The Strage osnovana je u siječnju 2004. godine. Iste godine objavili su iznimno hvaljen i danas kultni album “The Nights of Forgotten Films“. Album je sniman u Metro studiju u Ljubljani uz suradnju ko-producenta Phila Browna. Nakon što je album objavljen, The Strange su se otisnuli na ljetnu turneju sa Scottom McCaugheyjem (R.E.M., Minus 5, The Basseball Project..). Neke od snimaka s te turneje mogu se čuti na drugom i zasada posljednjem izdanju The Strangea, EP-ju “Comin’ Undone” koji je objavljen krajem te iste godine.

Cijena ulaznice za koncert The Strange & My Buddy Moose u pretprodaji iznosi 60 kn dok će na dan koncerta iznositi 80 kn.