-

Texas Flood u subotu u klubu Kuglaš

Texas Flood Nenad Zlatanović Arsenal Fest Kragujevac Knežev Arsenal fotografije galerija slike

Jedan od najboljih bluz-rok bendova na ovim prostorima, Texas Flood, nastupiće ove subote, 02. oktobra u 21h u beogradskom klubu Kuglaš.

Bend Texas Flood svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio je na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019. godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku. Album bluz obrada „Tražim ljude kao ja“ naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji.

Texas Flood je album „Tražim ljude kao ja“ objavio 2019. godine za izdavačku kuću Multimedia Music. To je njihov prvi album na srpskom jeziku i na njemu se, pored autorske pesme „Da budem tvoj“ nalaze bluz obrade hitova jugoslovenskih rok legendi. Ovo izdanje predstavlja poziv na povratak pravim muzičkim vrednostima i uzorima.

Veliko mi je zadovoljstvo da vas posle četiri godine pozovem u jedan od legendarnih beogradskih klubova“ kaže frontmen Nenad Zlatanović ovim povodom i dodaje: „Kuglaš je klub u kojem je Texas Flood napravio neke od svojih prvih svirki, između ostalog i prvi Hendrix Day… Vidimo se 02. oktobra od 21 sat!

Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5 a ulaz na koncert je 350 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo