-

NaslovnaVestiNajave koncerataTexas Flood otvara koncert Beth Hart u Hali Sportova

Texas Flood otvara koncert Beth Hart u Hali Sportova

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

Beth Hart

Na beogradskom koncertu u Hali sportova, 11. novembra, Beth Hart pridružiće se domaći sastav Texas Flood koji će otvoriti koncert.

Texas Flood je beogradski power blues-rock trio koji predvodi Nenad Zlatanović (Mr Swagger), gitarista i pevač kojeg zbog energično stila sviranja gitare često nazivaju „balkanskim Stivi Rej Vonom“. Prvi CD Grnnin’ In Your Face objavili su početkom 2009. godine za „Blues Time“ etiketu i za njega dobili odlične kritike. Od tada su imali veliki broj klupskih koncerata širom Srbije i nekoliko veoma značajnih nastupa na velikim scenama u zemlji i inostranstvu. Delili su binu sa izvođačima kao što su ZZ Top, Poppa Chubby, Billy Gibson, Ana Popovic, Ian Segal, Matt Schofield, Lance Lopez, Little G… Texas Flood trenutno priprema drugi album sa obradama starih, velikih pesama ex-Yu classic rocka sa početka 70ih godina prošlog veka.

Na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, Fire On The Floor, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

Ulaznice za koncert po ceni od 2900 RSD i 3900 (VIP) u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i putem njihovog sajta.