-

Naslovna Vesti Najave koncerata Terrier, Raskid 13 i Bednici nastupaju na PRIS Stage-u

Terrier, Raskid 13 i Bednici nastupaju na PRIS Stage-u

Marko Cenić

Funkcija: Novinar

Sebe vidi kao: eminentnog masona u pokušaju

Moto: vreme je novac

Beogradski ulični rokenrol bend Terrier, pančevački dragstor pank bend Raskid 13 i beogradski rokenrol sastav Bednici nastupiće na PRIS Stage-u u petak, 6. jula.

Terrier je novi bend čiji prvi nastup će biti realizovan upravo na PRIS Stage-u, a bend će  predstaviti album prvenac koji nosi naziv “Muzika za porniće“. Neke od objavljenih numera sa albuma su “Rokenrol“, “Smrt sirotinji“, “Ustani“, “Svi vi što maštate o sreći” i “Živele velike vođe“, a do premijernog nastupa objaviće još pet numera koje čine kompletan album prvenac.

Raskid13 je dragstor-punk bend iz Pančeva nastao krajem 2014. godine.  Nakon prvog singla “Rehabilitacija” i EP-a “Mi imamo bend” Raskid13 je uz obilje koncerata i festivala kako u Srbiji tako i u inostranstvu, nastavio sa serijom singlova i spotova promovišući optimizam i sarkazam na melodičan i šaljiv nacin.

Bednici su nastali krajem 2017. godine, kao tročlani sastav. Veoma su mladi, te će ovom prilikom predstavljati nadolazeću rokenrol generaciju. Bend je nastupao u nekoliko klubova u Beogradu, a nijedan nastup nije prošao nezapaženo. Konstantno rade na autorskom materijalu, ali još uvek nisu ništa objavili.

Početak događaja zakazan je za 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 150 dinara, dok će na ulazu cena biti 250 dinara.