-

Terminal Music & Arts Festival u Somboru

U petak 30. juna počinje Terminal Music & Arts Festival u Somboru. Ovogodišnji Terminal ponudiće više različitih lokacija, muzički, likovni i filmski program, dnevne “jamm-session” svirke, kao i različite umetničke radionice, oslikavanje murala, live street art i javni razgovor sa ženama u umetnosti.
Drugi po redu Terminal Music & Arts Festival u Somboru trajaće 2 dana i održavaće se u SC „Soko“ (Partizan), 30. juna i 01. jula 2017.

Prvog dana festivala nastupiće beogradski jazz sastav Epiphany, koji čine Peđa Milutinović, Luka Ignjatović, Sava Miletić i Petar Krstajić. Posle njih nastupa Oceanvs Orientalis, turski DJ i producent koji osvaja vodeće svetske festivale i klupske scene. Konačno, čuveni bubnjar Jojo Mayer po prvi put u Srbiji nastupiće sa svojim bendom Nerve.

Terminal će druge večeri ugostiti poznati hrvatski sastav Detour, francuskog DJ i producenta ProleteR koji sada nastupa sa instrumentalnom podrškom, što će njegovoj dosadašnjoj elektro-swing, hip-hop i soul muzičkoj avanturi doprineti i autentičnim živim zvukom. Poslednji izvođač druge večeri biće austrijski live techno bend Elektro Guzzi.

Po završetku glavnog muzičkog programa prebacujemo se na after party, organizovan na drugoj lokaciji, gde će nas čekati Đorđe Miljenović a.k.a. Wikluh Sky sa svojim novim bendom i beogradski funk-disco-house mag DJ Lebowski.

Najnovije vesti

Izdvajamo