-

Tanja Jovićević nastupiće na Drum Dum Festu

Na bini u dvorištu Šop Đokićeve kuće, na sedmom Drum Dum Festu 15. jula, nastupiće i jedan od najoriginalnijih vokala domaće muzičke scene, Tanja Jovićević. Drum Dum Fest 07 biće održan 14. i 15. jula u Leskovcu.

Tanja Jovićević nastupa sa perspektivnim mladim muzičarima pod imenom Tanja i Oktobar i izvodi celokupni opus grupe Oktobar 1864, pesme grupe EKV kao i poznate jazz i funky standarde.

Naravno, akcenat moramo pre svega staviti i na bubnjara benda. Nikola Grozdanić, studira FMU (jazz akademiju), završio muzičku srednju školu Stanković (klasičan odsek), svirao u raznim ansamblima, i bendovima Jazz Ink, Tribute Red Hot Chill Pepers, Postmoderna. Svirao nekoliko puta u orkestru muzičke škole Stanković. Trenutno svira sa Tanjom Jovićević, The Cockblockers i sastavom Kejptaun.

Dalje, nakon karijere pevačice jednog od najpoznatijih muzičkih sastava, kultne grupe iz 90-tih, “Oktobar 1864” Tanje Jovićević je započela saradnju sa Milanom Mladenovićem i grupom EKV, a kasnije nastavila solo karijeru i usavršavala svoj glas kroz rock, jazz, blues i funky muziku. Na taj način izgradila je specifičan i prepoznatljiv stil pevanja.

Najnovije vesti

Izdvajamo