-

T-Error zaokružuje 30 godina karijere oproštajnim koncertom u Nišu

Jedan od kultnih bendova niške muzičke scene, hardcore sastav T-error, na tačno 30 godina od prvog nastupa organizuje oproštajni koncert u petak, 29. decembra u klubu Istina Mašina u Nišu.

Bend T-error osnovan je 1993 godine. Posle 3 albuma („Birth machine“ – mc 1995. Beware rec. ; „Return from nowhere“ – mc 1998. Beware rec.; „Wordz of faith“ – mc 1999. F.U.R. colectiv), kompilacije „Here to stay“, nekoliko singlova i aktivnih prvih 15 godina usledila je pauza. Članovi benda su promenili mesto boravka koje se meri u hiljadama kilometara.

Posle 7 godina bend je ponovo na okupu, a ovom prilikom svoje učešće potvrdili su svi muzičari koji su bili članovi T-error porodice: Milan Tasković (vokal), Ivan Momčilović (bubanj), Srđan Petrović (bas), Miloš Mitrović (gitara), Bratislav Prolović (gitara), Ivan T. Milosavljević (gitara).

Kao specijalni gosti i podrška nastupiće niški sastavi Figurative Theatre i Ding Dong.

Ulaz na koncert biće besplatan, a veče će imati i humanitarni karakter. Bend T-error će u saradnji sa Udruženjem građana Balkanrock prikupljati novac za pomoć mladoj nišlijki Isidori Anđelković kojoj je novac potreban za lečenje.

Kutija za dobrovoljne priloge biće postavljena na ulazu u klub.

Najnovije vesti

Izdvajamo