-

NaslovnaVestiNajave koncerataSvi dueti benda Hladno Pivo

Svi dueti benda Hladno Pivo

Novi Sad Petrovaradin Hladno Pivo Exit Festival fotografije slike galerijaU susret beogradskom koncertu benda “Hladno pivo” 21. avgusta na Tašmajdanu podsećamo se svih dueta ovog zagrebačkog benda.

Prvi duet koji su imali u karijeri bio je 2003. godine za pesmu “Teško Je Ful Biti Cool” sa Edom Maajkom. Tim povodom Mile Kekin je izjavio:

“Prvi pa muški duet bio je s Edom Maajkom na Teško je ful biti cool. Eda sam taman bio upoznao u jednom klubu, upitao ga da li bi voleo da nas klasične pank rokere malo izvređa i to u našoj pesmi. Odmah je pristao i za par dana došao u studio, praznih ruku, samo s olovkom i papirom. Samo je rekao pusti stvar i u roku od 15 minuta napisao tekst u kom je izvređao nas, gitare, kožne jakne i solaže kao takve. “

Tokom 2017. godine, muzička diva Josipa Lisac se pridružila ovom pank rok bendu i zajedničkim snagama ovaj hrvatski dvojac je snimio novu verziju numere “Soundtrack za život”.

“Drugi duet po redu je bio onaj s Josipom Lisac, u rimejku naše stare pesme Soundtrack za život, za koju smo znali da se Josipi jako sviđa. Ona je vrhunska pevačica ali i vrlo posebna i emotivna osoba i svom poslu ne pristupa rutinski, već se unese u svaki slog ko da joj poslednji. Impresivno je bilo videti je izbliza kako radi. “ – podsetio se Mile Kekin

Treći duet koji je Mile sa nestrpljenjem pomenuo bio je duet sa Bajagom koji se desio godinu kasnije.

“Treći duet koji ću pamtiti je bio onaj s Bajagom na Atlantidi s mog solo albumu Kuća bez krova. To smo uradili na daljinu što mi je malo žao jer ga nisam vidio uživo kako se muči sa C tonalitetom. Posle smo se bolje upoznali pa mi je priznao da se fino preznojio s tom pesmom te da me spominjao više puta u studiju. Dogovorili smo da ćemo iduću pesmu ipak raditi uživo, a ne ovako hladno virtualno.”

Najnoviji duet je pesma “Carpe diem” koji je Hladno pivo snimio sa Sanjom Doležal.

Ulaznice za koncert Hladnog piva na Tašmajdanu su u pretprodaji preko Tickets mreže od 15.juna.

• parter, tribine: 1.500,00 din
• fan pit: 2.000,00 din

Najnovije vesti

Izdvajamo