fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Svemirko ponovo u Gradu

Svemirko ponovo u Gradu

Svemirko Drugstore Beograd

Negde na pola puta između nove regionalne atrakcije i kultne grupe – na tom talasu Svemirko trenutno jaše. Gde se u sadašnjosti nalaze i čemu su bliži saznaće se kada slete u baštu KC Grada u  petak, 6. septembra.

Za one koji još uvek nisu upućeni u to ko je (su) Svemirko (ako takvih među čitaocima našeg portala uopšte ima) – Svemirko su petočlana skupina iz Zagreba pod vođstvom autora Marka Vukovića. Izvode mešavinu indie zvuka i senzibiliteta synth motiva iz perioda ranih osamdesetih – dakle, kombinacija modernih i retro stilova upakovanih u pop boje ciklame uz dozu pseudomačizma i nikada suvišnog humora.

Iza sebe imaju već dva albuma prepuna hitova među kojima se izdvajaju “Žena od vanilije”, “Možda nisam dobar”, “Miris grada”, “Vrati mi se još jedanput”, “Meni se ne svira”, “Dizajnerica Laura”, “Odgovoran ljubavnik” i još nekolicina drugih sa nimalo manjim hit-potencijalom od gorenavedenih.

Ulaznice za ovaj koncert su već u prodaji na šanku KC Grada svakog dana od 16h po ceni od 900 dinara. Požurite po svoje karte pošto je “early bird” kontigent karata po ceni od 600 dinara planuo u svega pet minuta, a na sam dan koncerta (ukoliko uopšte bude karata) će iznositi 1200 dinara. Po iskustvu sa prethodnog koncerta na istom mestu lane, mogućnost da će mnogi fanovi (stari in novi) ostati uskraćeni za ovaj minispektakl je velika, stoga vas ponovo savetujemo – požurite!