Supersuckers u aprilu u Beogradu

Američki rok bend Supersuckers nastupiće u Beogradu, u KC Grad, 8.aprila.

Bend postoji od kraja 80-tih i ima ogromnu priču iza sebe. Počeli su kao kantri bend, pa su se vremenom preorijentisali na nešto tvrđe –  južnjački masni rokenrol. Gomila albuma, singlova i DVD-a sa lajv nastupa, saradnje sa poznatim muzičarima, kao i brojni fanovi, čak i iz redova poznatih ličnosti, deo su bogate istorije ovog benda.

Supersuckers su šetali kroz žanrove, i menjali postavu često. Postava iz 2012. godine zadržala se i do danas, a nju čine: Eddie Spaghetti (bas i vokal), “Metal” Marty Chandler i Christopher “Chango” Von Streicher (bubanj).

Članovi su imali i burne privatne živote, što je sigurno dalo pečat muzici koju stvaraju. Od samog početka karijere bili su fokusirani na nastupe, a takva je priča i danas, živi nastupi su ogromne rokenrol žurke. Uz masni južnjački zvuk, Supersuckers umeju da ubace i elemente panka i garažnog roka, i da sve uklope u jednu ludu i energičnu celinu.

Ove godine slave 30 godina postojanja, pa će bez sumnje, za beogradsku publiku napraviti dobru žurku. Koncert je zakazan za 21h, a ulaznice možete kupiti u KC Grad, kao i na šanku paba Brod, po pretprodajnoj ceni od 700 dinara do kraja februara. Organizator koncerta je Bad Music For Bad people.

Put on your dancing shoes.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9jm8jsTXGAU]

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde