Sun Kil Moon, VVhile i Nikki Louder na SuperUho festivalu

sun-kil-moonLine-up ovogodišnjeg SuperUho festivala proširen je za još tri izvođača od kojih je najzvučnije ime svakako Sun Kil Moon. Beogradska grupa VVhile i slovenački sastav Nikki Louder takođe će nastupiti ovog leta u Šibeniku.

Sun Kil Moon je folk rock projekat gitariste i kantautora Marka Kozeleka. Bend je osnovan 2002. godine, a u dosadašnjoj karijeri objavili su šest studijskih albuma, od toga aktuelni “Benji” prošle godine za Caldo Verde Records. Početkom juna, trebalo bi da izdaju novu ploču pod nazivom “Universal Themes”.

Haotični noise-rock trio iz okoline Kamnika, Nikki Louder imaju iza sebe preko 150 koncerata na teritoriji bivše Jugoslavije, a i više turneja po srednjoj Evropi i Velikoj Britaniji. Njihov, za sada poslednji album, “Golden Men” objavili su u aprilu 2013. godine.

Bend VVhile nakon dva EP izdanja, konačno su prošle godine objavili debitantski album “More” pa će nastup na hrvatskom primorju biti prava prilika da publici prezentuju pesme sa prvenca.

Podsetimo, SuperUho festival se i ove godine održava u Šibeniku, od 4. do 6. avgusta.
Ulaznice za drugo izdanje SuperUho festivala mogu se kupiti po ceni od 290 kuna. Ta cena će važiti do početka festivala kada će poskupeti na 320 kuna.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.