-

NaslovnaVestiNajave koncerataŠumski u Močvari (22. rođendan Močvare)

Šumski u Močvari (22. rođendan Močvare)

Neke slučajnosti i sinkroniciteti uistinu zapanjuju, a jedno od takvih slučajnih i začudnih
preklapanja će se desiti u Močvari. U petak 16.4., točno na 22. rođendan kluba, će zasvirati Šumski, bend čija je priča proteklih trideset godina gotovo pa isprepletena s pričom URK-a (Udruženje za razvoj kulture) i Močvare, pa, premda ovaj koncert nije niti rođendanski niti svečani (jer tko bi slavio u ova nezgodna vremena kada su koncerti limitirani na broj posjetitelja manji nego bi bilo svjećica na rođendanskoj torti benda), takve male koincidencije nas baš raduju.

Šumski će na ovom koncertu premijerno odsvirati pjesme s nadolazećeg albuma kojeg još nisu ni snimili, pa nas uistinu očekuje posebna večer, pogotovo u svjetlu koncertnih mrvica na koje smo osuđeni u proteklih pandemijskih godinu dana. Šumski nam na koncertima nikada nisu davali mrvice, već su nas uvijek preplavili lavinom dobrog zvuka i dali sve od sebe, sportskim rječnikom – ostavili su srce na pozornici. Sigurni smo da će tako biti i ovaj put!

Zbog većeg kapaciteta koncert misaono-plesnog afro-kraut-post-new-wave-avant-prog-pop benda Šumski održat će se na livadi iza Močvare u CirkoBalkana šatoru. Pozornica se nalazi ispod šatorskog krova, dok će publika biti na otvorenom i na stolicama uz dovoljan razmak.

Karte u iznosu 50 kn možete kupiti putem Entria. Močvara će vrata otvorit u 19h, dok je početak koncerta predviđen u 20h.

Najnovije vesti

Izdvajamo