fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Suicide Silence krajem jula u Beogradu

Suicide Silence krajem jula u Beogradu

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

SuicideSilenceAmerički sastav Suicide Silence nastupiće u beogradskom Domu omladine u nedelju, 26. jula uz domaću podršku niški death-thrash sastav Marica.

Suicide Silence u Beograd dolazi u okviru turneje povodom izlaska novog albuma “You can’t stop me”. Death metal bend iz kalifornijskog grada Riversajda, Suicide Silence, aktivan je od 2002. godine. Do sada su objavili četiri studijska albuma, jedan EP i jedanaest video spotova. Na ceremoniji Revolver Golden God award 2009. godine dobili su statuu u kategoriji “Best New Talent”.

Marica
Marica

Marica je projekat iz Niša koji je u junu 2013. pokrenuo Marko Jocić sa idejom “da se svira i stvara agresivna i melodična metal muzika sa grupom ljudi koji su ponosni na dobro i posvećeni da promene loše stvari počevši od sebe”. Bend do sada ima jedan EP “Subliminal”, dva spota i dvadesetak nastupa širom Srbije i regiona. Trenutno je u pripremi debi album benda koji će nositi naziv “Carnival Macabre” i čiji se izlazak planira do kraja tekuće godine.

Karte po ceni od 1800 dinara mogu se kupiti u FELIX Shopu u Beogradu (TC Sremska), dok će na dan koncerta cena karte biti 2200 dinara.

Za one koji žive van Beograda otvorena je adresa kartesuicidesilence@gmail.com preko koje možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1800 dinara. U mejlu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Ulaznice možete pokupiti na dan koncerta na vratima kluba do 21:00.