-

NaslovnaVestiNajave koncerataStuttgart Online početkom oktobra u Novom Sadu

Stuttgart Online početkom oktobra u Novom Sadu

Stuttgart Online

Beogradski sastav Stuttgart Online nastupiće 6. oktobra u novosadskom klubu dom b-612, dok će predgrupa biti lokalni sastav Voda nad vodama.

Beogradska garažna rokenrol grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine. Prvi album, “Radost svakom domaćinstvu” i drugi “Prava stvar” snimaju u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta osvajali 1. mesta relevantnih domaćih radio i TV lista.

Grupa trenutno objavljuje singl-spotove za treći po redu studijski album “Štutgart na vezi” u saradnji sa kolegama muzičarima sa scene, pa će ovo biti prilika za novosadsku publiku da čuje nove pesme sa budućeg izdanja, kao i ranije hitove grupe.

Voda nad Vodama je novosadski punk rock sastav oformljen 2007. godine. Iza sebe imaju jedan album “Pre Amerike”, objavljen 2012. godine, a trenutno rade na novom materijalu.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 400 dinara.