Stuttgart Online, Bebè Na Volè i Straight Mickey and the Boyz u Zagrebu

Stuttgart Online

U organizaciji Muzika je Zvonko Radost, 26. marta u zagrebačkom Vintage Industrial Baru nastupiće krem nezavisne regionalne scene i to Stuttgart Online, Bebè Na Volè i Straight Mickey and the Boyz.

Stuttgart Online, predvođen Bojanom Slačalom, će specijalno ovog puta u Zagrebu nastupiti u najjačem sastavu, pojačan gitaristom Draganom Kneževićem i basistom Demirom Ahmetovićem. U dosadašnjoj karijeri objavili su dva albuma “Radost svakom domaćinstvu” i “Prava stvar“, a trenutno objavljuju singl-spotove u saradnji s kolegama muzičarima sa scene i do sada ih je realizovano četiri. Treći studijski album “Štutgart na vezi” je u pripremi.

Bebè Na Volè je, ustvari, pseudonim trenutno najboljeg bluz muzičara u hrvatskoj Adama Semijalca. U Vintage Industrial Bar dolazi prvi put gde će, između ostalog, predstaviti i svoje prvo vinilno izdanje “Time Of Great Depression“. Na sceni će mu se pridružiti i Vedran Jozić (Markiz, Problem Child, Furiae).

Eksplozivni rocknroll trio, Straight Mickey and the Boyz, važe za bend čiji se nastup ne bi smeo propustiti. Nedavno su objavili spot za pesmu “Crv” kojim su najavili debi album koji će biti objavljen u narednih mesec dana pod etiketom Odličnog hrčka.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 30 kuna, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 40 kuna.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cr2fLfK1FRg&w=560&h=315]

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.