-

Stribog se vraća na pozornice u pratnji odličnih Overpowera i Defianta

Stribog

Travanj ćemo prerezati s domaćim metal snagama! Nakon dugo vremena, zagrebački Stribog se, 14. travnja, penje na pozornicu uz pojačanje Overpowera i požeškog Defianta.

Stribog je zagrebački slavic metal bend osnovan 2005. Do danas imaju 2 studijska uratka, „U Okovima Vječnosti“ (2010) i „Tvoje Kraljevstvo Zeleno“ (2020). Dijelili su stage s mnogim velikim imenima poput Arkona, Korpiklaani, Eluveitie, Immortal, Nokturnal Mortum.

Overpower je vratobolno-poskočni metal band iz Zagreba! 2014. izdali album prvijenac „Greatness Within“ koji je širokoručno prihvaćen od domaćih i stranih slušatelja. Svirali u većini popularnih klubova diljem Lijepe naše. U novije vrijeme postava banda se izmjenila gdje je gitarista preuzeo frontmansku palicu, a pridružla im se još jedna gitara. Višebrojni prijatelji kažu da je ovim potezom band napokon sjeo na svoje mjesto. Trenutno rade na novom materijalu od čega pokoju pjesmu već i izvode u živo. Svjesni situacije da od glazbe
nema kruha rade isključivo iz ljubavi prema istoj, nakupljeni bijes i negativnu energiju iskaljuju na svojim instrumentima što se itekako može čuti i osjetiti!

Defiant je death/black metal bend iz Požege, nastao 2005. pod utjecajem bendova poput Behemotha, Vadera, Hatea i Decapitateda. Aktivni su već 15 godina i izdali su 4 albuma:
“The End of Beginning” (2006), “Era of Substitution” (2012), “Morbid Spiritual Illness” (2015), a poslednji album “Insurrection Icon” je 2018. snimljen u studiu Hellsound u Češkoj za izdavačku kuću Art Gates Records.

Ulaznice za koncertu u Vintageu iznose 40 kn u pretprodaji, odnosno 55 kn na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Grif & VIB (Savska 160) te online putem Entrio sustava.

Najnovije vesti

Izdvajamo