fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Stray Dogg promoviraju novi album u Zagrebu

Stray Dogg promoviraju novi album u Zagrebu

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Stray DoggStray Dogg iz Beograda na svom nedvojbeno najznačajnijem zagrebačkom koncertu službeno promovira svoj novi hvaljeni album „Come Along Wind“. Nastup će se održati u predivnom ambijentu i akustici Male dvorane KD Vatroslav Lisinski u subotu, 6. veljače.

Stray Dogg je jedan od najznačajnijih izvođača u regiji, koji je u izuzetno kratkom roku izgradio kultni status, te odsvirao impresivan broj koncerata širom Europe. O kvaliteti svjedoči i suradnja s poznatim svjetskim glazbenicima poput dueta “Time“ s Devendrom Banhartom. Bend čine Dukat Stray (vokal, gitara), Jelena Damjanović (piano), Ana Janković (violina i back vokal), Marko Ignjatović (solo gitara), Vladimir Miličević (bas gitara) i Relja Ilić (bubnjevi). Zvuk benda mješavina je americane, indie rocka i folka upakirana u melankolične aranžmane koji Stray Dogg nedvojbeno izdvajaju kao jedne od predvodnika nove autorske scene koja buja širom regije, a to je prepoznala i zagrebačka publika koja se u velikom broju odaziva na svaki Stray Doggov koncert.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete kupiti ovdje. Broj mjesta je ograničen, a sva su mjesta sjedeća. Cijena karte u pretprodaji iznosi 55, a ukoliko ih ostane, na ulazu će koštati 70 kuna.