fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Straight Mickey And The Boyz krajem meseca u Beogradu

Straight Mickey And The Boyz krajem meseca u Beogradu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Straight Mickey and the BoyzDinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda Straight Mickey And The Boyz održaće koncert 21. maja u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda.

Sastav se poslednjih godina nametnuo na srpskoj alternativnoj sceni i pobrao puno simpatija publike – u pitanju je dinamičan trio sjajnih mladih muzičara iz Beograda, koji je već renomiran kao izuzetna koncertna atrakcija. Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris na dobar duh Beograda, i uvek bukti od progresivnih muzickih zamisli i žestoke energije. U kratko vreme od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rok tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Pozivamo vas na ekskluzivnu koncertnu premijeru dugoočekivanog debi albuma “Straight Mickey And The Boyz”, posle koje ništa više neće biti isto u vašim ušima i nogama!

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 dinara.