Stoner rock petak u Nišu

U petak u klubu Black Stage u Nišu sviraju Northern Revival i Fluid Underground.

Dva benda među retkim iz Srbije koji sviraju verziju rock muzike sve popularniju u svetu poznatiju kao stoner rock prirediće vam energičnu, glasnu svirku 12. aprila.

NORTHERN REVIVAL je stoner, heavy rock, sludge bend iz Novog Sada i u Niš dolaze u sklopu “Electric 2019” turneje na kojoj promovišu najnovije izdanje “Electric Power Supply” (EP) objavljeno u januaru ove godine za 1001Stoned (digitalna distribucija) i Librarion Records (kasete). Ovo im je treće izdanje nakon “Mouth Full Of Dirt” (EP, Miner Records) iz 2015. i “Life Survival Tips” (album, Nocturne Media) iz 2016. Do sada su imali preko 100 koncerata po Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji, Sloveniji i BiH sa bendovima kao što su Planet Of Zeus, Greenleaf, Sasquatch, Bongzilla, Obojeni Program, Kraljevski Apartman itd. i nastupali su na mnogim festivalima: Exit, TLO Fest, Alparfeszt (HU), Barock Fest (RO), Gugulan Rock Festival (RO), Kunigunda Festival (SLO), Metal Enduro (RO), Boureque Feszt (HU)…

FLUID UNDERGROUND iz Vlasotinca su pioniri stoner / fuzz zvuka u Srbiji, odavno poznati niškoj publici, će ponovo raspaliti svoje furiozne i masne rifove, te u nekih sat vremena odsvirati opus svojih energičnih hitova, probranih sa 4 albuma koja imaju iza sebe.

Koncert počinje u 22h a karte po ceni od 250 din se mogu kupiti na vratima kluba.