-

Stoned Jesus septembra u Božidarcu

Stoned Jesus Božidarac BeogradJedan od trenutno najpoznatijih stoner rok bendova, Stoned Jesus iz Ukrajine, tačnije, iz Kijeva, nastupiće po treći put u Srbiji. Svirka je zakazana za 29. septembar u beogradskom klubu Božidarac sa početkom u 20 časova, u okviru velike turneje ovog benda.

Ono što predstavlja novinu u odnosu na prethodna dva puta, kako najavljuju organizatori, biće obeležavanje desetogodišnjice njihovog postojanja. S tim u vezi, i set-lista će biti sastavljena od njihovih najvećih hitova i ranijeg stvaralaštva i trajaće nešto duže nego ranije. Takođe su najavljena iznenađenja po pitanju svetlosnih i zvučnih efekata, što inače nije novina za ove izvođače.

Karte će se po promotivnoj ceni od 1000 dinara prodavati u „Zaokretu„. Za zaineresovane koji ne žive u Beogradu moguće će biti naručivanje, odnosno rezervacija karata preko imejla resetorbooking@gmail.com po ceni od 1200 dinara, što će ujedno biti i redovna cena. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati isključivo na ulazu Božidarca za 1500 dinara.

O svim dodatnim informacijama obratiti se organizaciji Resetor na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.