fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Stoned Jesus početkom maja u Zagrebu

Stoned Jesus početkom maja u Zagrebu

Stoned Jesus
U sredu, 10. maja, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru koncert će održati ukrajinski rokeri Stoned Jesus, dok će kao domaća podrška nastupiti bendovi Mahatma i Daughters of Kilimanjaro.

Stoned Jesus je ukrajinski trio, osnovan u Kijevu 2009. Nakon sjajno primljenih “The First Communion” i “Seven Thunders Roar” prošle godine objavili su i njihovo treće studijsko izdanje “The Harvest“, u prepoznatljivom maniru: stoner rock sa doom, folk i psych primesama, zaraznim rifovima i refrenima, koje će promovisati na zagrebačkoj svirci.

Grupa Mahatma dolazi iz Zaboka, a formirani su 2000. godine. U dosadašnjoj karijeri objavili su jedno EP izdanje i dva dugosvirajuća albuma, a aktuelni “Love & Music” objavili su prošle godine, nakon osam godina diskografske pauze. Četvorci koju čine Dražen Završki – vokal i gitara, Marko Tršinski – bubnjevi, Saša Bunić – gitara i Luka Juranić – bas.

Daughters of Kilimanjaro je alternativni/post rok/prog rok zagrebački sastav koga čini petorka u postavi Fila – vokal, Vedran – gitara, Taro – gitara, Tibor – bass, Slat – bubanj.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 45 kuna, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 60 kuna.