fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Stoned Jesus i Greenleaf u Beogradu

Stoned Jesus i Greenleaf u Beogradu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Stoned JesusDva dana posle zagrebačkog koncerta, 18. septembra ukrajinski rokeri Stoned Jesus i švedski Greenleaf nastupiće i u Beogradu.

Koncert će biti održan u Božidarcu sa početkom od 20 časova u organizaciji agencije Resetor, uz podršku domaćih bendova Fluid Underground i Northern Revival.

Stoned Jesus je ukrajinski trio, osnovan u Kijevu 2009. Nakon sjajno primljenih “The First Communion” i “Seven Thunders Roar” ovih dana izašlo je i njihovo treće dugosvirajuće studijsko izdanje “The Harvest“, u prepoznatljivom maniru: stoner rock sa doom, folk i psych primesama, zaraznim rifovima i refrenima.

Greenleaf je počeo sa radom 2000. godine u švedskom gradiću Borlänge, prvobitno kao sporedni projekat gitariste sastava Dozer, Tommija Holappa. U sledećih nekoliko godina kroz sastav je prošao priličan broj muzičara, uz brojna gostovanja na albumima što je prestao da bude slučaj tek na izdanju “Trails & Passes“, (Small Stone records, 2014.). Bend je trenutno u studiju gde uveliko radi na sledećem LP-ju…

Trenutna cena karata je 1600 dinara i traje do 15. septembra, posle tog datuma skače na 1.800 koliko će koštati i na vratima.

Za one koji žive VAN Beograda otvorena je adresa kartegreenjesus@gmail.com preko koje možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni koja važi u redovnoj prodaji, u datom trenutku. U pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Ulaznice možete pokupiti na dan koncerta na vratima kluba do 21:00.