fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Stoned Jesus, Greenleaf i Umor otvaraju novu sezonu Good Vibrationsa

Stoned Jesus, Greenleaf i Umor otvaraju novu sezonu Good Vibrationsa

Stoned JesusUkrajinski se rockeri Stoned Jesus nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta vraćaju u naše prostore i 16. rujna otvorit će 4. sezonu Good Vibrations programa u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Međutim, na ovogodišnjem koncertu moći će se čuti i nove stvari budući da je u veljači izdan njihov treći studijski album pod nazivom “The Harvest” koji na momente podsjeća na neke druge stoner favorite, poput bendova Clutch, Red Fang i Mastodon.

Kao predgrupa nastupaju sve poznatiji švedski stoneri Greenleaf koji su krenuli kao sporedni projekt članova bendova Dozer i Truckfighters, ali danas su sve samo ne to. Njihov posljednji album “Trails & Passes” dobio je među publikom samo pohvale i zasad vrijedi kao album njihove karijere.

Hrvatsku stoner scenu predstavlja zagrebački bend Umor koji iza sebe već ima nekoliko turneja, uključujući i gostovanje na jednom od prethodnih Good Vibrationsa, kao i dva studijska albuma od kojih je svježiji, “Held Us Silent For A Moment”, izdan prošle godine.

Nakon koncerta, doom/stoner atmosferu održavat će DJ Kneža, a zainteresirani svoje ulaznice za ovaj event mogu kupiti u pretprodaji za 40kn.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=63NdYQngxgs&w=560&h=315]

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe