-

NaslovnaVestiNajave koncerataST!llness zakazao novi datum već najavljenog koncerta

ST!llness zakazao novi datum već najavljenog koncerta

Splitsko-zagrebačka grupa ST!llness zakazala je novi datum već najavljenog koncerta – 15. svibnja svirat će u Vintage Industrialu nakon više godina pauze od samostalnih nastupa. Velik povratak na scenu, osim koncertno, bit će podebljan i novim studijskim materijalima.

Za sebe kažu da ih je glazba toliko definirala u životu te da ih na okupu održavala upravo ljubav prema sviranju, koncertima i ljudima koje su upoznali tijekom rada. Kritiku i javnost osvojili su naglo, još davne 2005., kada se nakon inicijalne pojave 1998. u vidu tvrdog hip hop dvojca transformiraju u punokrvni live bend kombinirajući hip hop, reggae i drum&bass pod utjecajem Rage Against The Machine i Asian Dub Foundation na liriku u pjevanoj i MC stilskoj formi uz hardcore distorzije predvođeni domišljatim i elokventnim frontmenom Ivanom Jurićem Yurijem.

Prvijenac „Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović“ izdan 2007. godine čvrsto ih postavlja unutar scene te je svrstan među najbolja hrvatska izdanja desetljeća. Drugi album „Globalno Zatupljenje Paket Za Preživljavanje“ (2009.) predstavili su svojim riječima kao audio-vizualni komplet recikliran za poticanje razmjene informacija i energije. Posljednji album imena „St!llness“ izlazi im 2012. nakon čega su svirali po raznim klubovima i dvoranama širom regije, uključujući i velike festivale EXIT, Seasplash, Terraneo, xSTatic, INmusic, Riversplash, DOF i druge uz mini turneju po Njemačkoj i Francuskoj. Od posljednjeg albuma izbacili su dvije nove pjesme: obradu grupe Brkovi „Opasno se drogiram“ na njihovom albumu Brkati Gosti i Bottun koja je izašla na kompilaciji Seasplash Ritam.

Svima koji još uvijek imaju ulaznice za koncert prvotno najavljen za 7. veljače, one će vrijediti i za ovaj koncert, 15. svibnja. Oni koji žele ostvariti povrat novca na kupljene ulaznice za 7. veljače, mogu to učiniti do četvrtka, 20. veljače na prodajnim mjestima gdje su ih i kupili. Povrat novca za ulaznice kupljene u Entrio sustavu (online na www.entrio.hr ili offline na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti mailom na adresu reklamacije@entrio.hr najkasnije do 20. veljače.

Ulaznice za novi datum u pretprodaji iznose 40kn, odnosno 60kn na dan koncerta.
Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Vintage Industrial / Grif (Savska 160), Entrio.hr 

Najnovije vesti

Izdvajamo