-

Stereo Banana nastupa 12. novembra u Zappa Bazi

Stereo bananaDošlo je vreme i da prestonica doživi pravu erupciju pozitivne energije uz niški dvojac – Stereo Bananu. Nakon rasprodatih koncerata u Novom Sadu i Nišu, velemajstori kungfuzije – Naopak i Nemus, premijerno će predstaviti nove pesme beogradskoj publici u subotu, 12. novembra od 22 časa u novom gradskom koncertnom prostoru – Zappa Bazi.

U već prepoznatljivom maniru, ovaj popularni i uvek zanimljivi muzički dvojac odsviraće čak 14 novih pesama, odnosno različite muzičke žanrove i široki spektar gradskih tema južne prestonice. 

Sa albuma Niške strasti” izdvojile su se pesme poput Hare, Hare” iMokar spid”. One se sada ravnopravno nalaze na njihovoj koncertnoj plejlisti u društvu proverenih hitova kao što su Melem”, 5 do 12” i Nemoj da znojiš tehniku”…

Svojevrsna muzička senzacija obećava dobar provod, a karte možete kupiti u pretprodaji po ceni od 1000 dinara u Zappa Baru ( Kralja Petra 41 ) a na dan koncerta na ulazu Zappa Baze po ceni od 1200 dinara.

Novi album Stereo Banane „Niške strasti” dostupan je na streaming platformama, a izdanje je objavila  mlada diskografska kuća Midget Unit Records.

Najnovije vesti

Izdvajamo