-

NaslovnaVestiNajave koncerataStephen O' Malley i Chain of Flowers na Resonate-u

Stephen O’ Malley i Chain of Flowers na Resonate-u

Danilo Ašanin
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Čoveka u stalnoj potrazi za novim muzičkim žanrovima i bendovima vrednim slušanja. Moto: Play the game.. but don't let the game play you!

Šesti po redu Resonate festival ugostiće poznatog alternative muzičara, Stephen O’ Malley-ja, i britanski post-punk bend Chain of Flowers. Festival se održava od 19. do 22. aprila u Domu omladine Beograda.

Steven i Chain of Flowers će nastupiti na prvoj večeri Festivala, 19. aprila. Cena karte će biti 1800 dinara i može se naći na svim prodajnim mestima Eventima.

​Stephen O’Malley je američki muzičar, trenutno nastanjen u Parizu, sa velikim brojem nastupa iza sebe. Počeo je karijeru 1993. godine i od tada je osnovao alternativne grupe poput Thorr’s Hammer (1993), Burning Witch (1995), Sunn O))) (1998) i druge. Pre svega 6 godina, u saradnji sa Peterom Rebergom formirao je muzičku kuću Ideologic Organ. Radio je sa velikim brojem umetnika iz svih oblasti, neki od njih su Scott Walker, Merzbow, Jim O`Rourke, Keiji Haino, Mat Gustaffson.