fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata St. Germain u Beogradu: u prodaji karte i novi album

St. Germain u Beogradu: u prodaji karte i novi album

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

st-germainDvadeset godina nakon albuma „Boulevard“, petnaest godina nakon višestruko platinastog albuma „Tourist“ koji broji preko 3 miliona prodatih primeraka širom sveta, i svetske turneje, St. Germain je napokon pronašao put u studio.

Neosporno cenjen u svetu elektronske muzike poslednje dve decenije, pionir „French Toucha“ i tvorac inteligentnog, senzualnog i originalnog deep house-a, St Germain se uvek izdvajao.

Njegova sveobuhvatna umetnost počiva na suptilnoj mešavini mašine i instrumenata, autentičnog porekla i modernih uticaja. Muzika je kompleksna mešavina koja reflektuje njegovu ljubav prema bluzu, džezu, afro muzici sa hipnotičkim elektonskim lupovima i harmonično isprepletanim vokalnim semplovima.

Novi album “St. Germain” predstavlja raznovrsno i izuzetno muzičko putovanje. Snimljen uz učešće afričkih muzičara, ovaj album uvodi tradicionalne instrumente iz Malija koji se mešaju sa električnim gitarama, klavirom, saksofonom i elektronskim lupovima. Ovo je tajna formula koju samo St Germain može da stvori.

Povodom izlaska ovog izdanja 9. oktobra na svim prodajnim mestima i sajtu mreže Eventim u prodaju biti pušten vrlo ograničen broj ulaznica za koncert 2. novembra u beogradskom Belexpocentru po promotivnoj ceni od 1.190 dinara, sa čak 50% popusta u odnosu na krajnju cenu.