fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata St. Germain 2. novembra u Beogradu

St. Germain 2. novembra u Beogradu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

st-germainProslavljeni francuski producent i kompozitor St. Germain (Sen Žermen) 2. novembra u beogradskom Belexpocentru održaće svoj dugoočekivani koncert, koji će ujedno predstavljati i svetsku premijeru nove turneje i prvi nastup uživo posle više od decenije.

St. Germain ove nedelje izdaje novi album „Real Blues“, prvi posle 15 godina od neprevaziđenih albuma „Tourist“ iz 2000. godine, te čuvenog „Boulevard“ iz 1995. godine.

Povodom izlaska ovog izdanja, najavljenog za 9. oktobar, od petka će na svim prodajnim mestima i sajtu mreže Eventim u prodaju biti pušten vrlo ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 1.190 dinara, sa čak 50% popusta u odnosu na krajnju cenu.

Ludovic Navarre aka St.Germain, najavljujući novi album „Real Blues“, u maju ove godine objavio je istoimeni singl, koji je naišao na jednako odličan prijem kod kritike i dugogodišnjih ljubitelja St. Germainovog specifičnog zvuka koji u sebi sadrži elemente house muzike, džeza i bluza. Za „pravi bluz“ vokal, odabrao je legendarnog Lightnin’ Hopkinsa, a celom albumu pridružio je zvučnu tapiseriju zapadne, saharske Afrike kroz tradicionalne instrumente iz Malija, kao što su kora, balafon i n’goni.

Za produkciju koncerta biće zaduženi Dom omladine i agencija Infinity Creative, koja ovom prilikom slavi 20 godina rada.