-

„Soundtrack za film koji nije snimljen“ premijerno u Domu omladine

Kralj Čačka i Nina Bajsić
Kralj Čačka i Nina Bajsić

„Soundtrack za film koji nije snimljen“, predstava sa pevanjem, u kome songove izvode Kralj Čačka i Nina Bajsić, svoju beogradsku premijeru imaće 18. novembra  u Domu Omladine (Velika sala), sa početkom u 20 časova.

„Soundtrack za film koji nije snimljen“, pozorišno-radijski dijalog u produkciji Radio Teatra sastoji se od poetskih, proznih i muzičkih zapisa koji su nastali u formi dijaloga između Beograda i Zagreba, odnosno između beogradskog pesnika, kantautora i slikara, Nenada Marića (Kralj Čačka) i zagrebačke pesnikinje, kantautorke i dramaturškinje, Nine Bajsić.

Dve kompozicije iz predstave su već objavljene kao singlovi: „Obrnut red stvari“ i „Voz, vlak“.

Pored Kralja Čačka i Nine Bajsić, na sceni je prisutna i naratorka, Pavlica Bajsić Brazzaduro, a zvuk i atmosferu predstave dopunjuju Dino Brazzoduro i Lana Deban.

Posle predstave Kralj Čačka će održati koncert, što je prilika za ljubitelje njegove muzike da ga čuju nakon dužeg vremena.

„Rijetko kada sam u kazalištu toliko uživao u bliskosti, mjeri i skladu,kao na „Soundtracku za film koji nije snimljen“, izjavio je nakon predstave Darko Rundek.

Ulaznice su u prodaji na svim Tickets prodajnim mestima i online.

Najnovije vesti

Izdvajamo