-

Soulcraft zajedno sa Ras Mc Bean-om ovog vikenda u klubu Drugstore

SoulcraftBeogradski rege bend Soulcraft će zajedno sa gvajanskim pevačem Ras Mc Bean-om održati koncert u Beogradu, u klubu “Dragstor”, u petak, 22. jula.

Ras Mc Bean i Soulcraft su započeli saradnju 2018. godine, albumom “Reggae On A Mission”, koji je dobio sjajne kritike širom sveta i koji se te godine pojavio na mnogim reggae top listama. U 2019. su započeli “Reggae On A Mission” promotivnu turneju, odsviravši “Seasplash” festival u Šibeniku, Ljubljanu i Beograd, zatim se Covid 19 isprečio i turneja je morala biti obustavljena do daljnjeg.

2022. godine, Soulcraft bend i Ras Mc Bean se ponovo nalaze, ovoga puta u “Sick Touch” studiju, snimaju novi album pod imenom “Roots Rockin’ Steady” i zakazuju novi koncert, novo druženje sa beogradskom publikom u pomenutom klubu „Dragstor“.

Lokalna podrška, pre i posle nastupa Soulcraft-a, biće dobro poznata lica beogradske electro dub/drum&bass/jungle scene: MC BoJAH i Rim Runner DJ.

Karte u pretprodaji u „Yugovinyl“ lokalu, u Cetinjskoj 15, do petka u 19h po ceni od 1000din. Na ulazu u klub, cena karte će biti 1200din.

Najnovije vesti

Izdvajamo