-

NaslovnaVestiNajave koncerataSólstafir promenio lokaciju koncerta u Novom Sadu

Sólstafir promenio lokaciju koncerta u Novom Sadu

Islandski bend Solstafir nastupiće 22. marta u MKC Petefi Šandor u Novom Sadu, umesto kako je ranije najavljeno na Novosadskom sajmu.

„Pošto je bend za ovu priliku spremio specijalni set koji uključuje i gostovanje klasičnih akustičnih instrumenata, koncert će biti održan u unikatnom prostoru MKC Petefi Šandor koji odiše retro duhom koji perfektno odgovara ovoj post rock atrakciji“, objasnili su organizatori i dodali da već kupljene ulaznice važe i za novu lokaciju, odnosno ne moraju da se menjaju, dok će štampane ulaznice ostati sa podacima od prethodne lokacije do održavanja koncerta.

Ulaznice za koncert su u prodaji po akcijskoj ceni od 1.600 dinara (prvih 50 karata). Karte u zvaničnoj pretprodaji koštaju 2.000, a na dan koncerta 2.500 dinara. Prodajna mesta su Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim/Gistix mreže.

Sastav Solstafir postoji od 1995. godine, a danas važe za jedan od najpopularnijih i najoriginalnijih sastava post rock/metal scene. Albumom “Kold” iz 2009. godine bend stiče svetsku mainstream slavu i krasi naslovnice brojnih metal časopisa. Iza sebe imaju šest albuma, od kojih je poslednji “Berdreyminn“objavljen u maju 2017. godine za izdavača Season of Mist. Do koncerta preporučujemo da pročitate kako je izgledao njihov prošlogodišnji nastup u Beogradu.