fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata SMF, Piknik i Vudu Popaj & Narodni travari u Domu omladine Beograda

SMF, Piknik i Vudu Popaj & Narodni travari u Domu omladine Beograda

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

SMFZajednički koncert bendova SMF, Piknik i Vudu Popaj & Narodni travari, uz podršku grupe Last Thrill, biće održan u petak, 10. juna u Domu omladine Beograda (sala Amerikana), u organizaciji Route 011.

Te večeri, posetioci će biti u prilici da čuju različite alternativne muzičke žanrove na jednom mestu, od hardcorea, preko punka, rocka i metala, do hip-hopa.

SMF je beogradska grupa koju karakteriše čvrst i agresivan zvuk sa provokativnim tekstovima, šaljivim na prvo slušanje ali koji imaju dublje značenje. U pripremi je četvrti studijski album, a u cilju promovisanja istog snimljeni su spotovi za pesme “Parking” i “Roštilj” (2016).

Bend Piknik je na sceni već dvadeset godina. Objavio je dva zvanična albuma (“Miš, Puž i Ker” iz 2007. i “Dembelan” iz 2008. godine) i ima još nekoliko samoizdatih. Poznat je po šaljivim socijalnim pesmama u jeftinim, ali dovitljivim video spotovima.

Multimedijalni umetnik Vudu Popaj je svoje prve demo snimke predstavio davne 1995. Tri godine kasnije je objavio prvi album – “Vudu epopeja”, koji mu je doneo više prestižnih nagrada. 2014. godine objavio je aktuelni album “ToolUM” sa svojim novim bendom Narodni travari.

Ograničeni broj ulaznica za koncert je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventim-a, DD Tickets-a i u Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače).