-

Six Pack za kraj godine u Zemunu

Six PackPosle rasprodatog koncerta u prestižnom zagrebačkom klubu „Vintage industrial bar“, Six Pack je za kraj godine izabrao nastup u Beogradu, tačnije u Zemunu. Interesantno je da bend nikada nije nastupao u zemunskom Klubu Fest pa sa velikim nestrpljenjem očekuje 24. decembar kada će se koncert održati.

Posle globalno tegobnog perioda vezanog za pandemiju i udarca na muzičku industriju, Six Pack je imao dve veoma uspešne koncertne godine što je bendu vratilo ogromno sviračko samopouzdanje i donelo mnogo lepe energije na samu binu. Sviramo nasmejani i ne štedimo repertoar, publici pružamo više nego što se obično očekuje od pank rok nastupa. Na poslednjoj svirci u Zagrebu smo svirali čak dva sata, navodi se u saopštenju.

Pored pažljivo biranog repertoara i retrospektive naše karijere, u klubu Fest ćemo predstaviti i novu pesmu „Trash„, a spot za ovaj singl publika može i da pogleda skenirajući QR kod sa prelepo odštampanih karata koje su već u pretprodaji na šanku kluba.

– Možemo da se pohvalimo i obradujemo fanove da se naš najpoznatiji album „Fabrička greška“ trenutno nalazi u fazi narezivanja vinilnog izdanja, što je pokazatelj da je Six Pack i dalje veoma tražen i to valja proslaviti. Kako drugačije nego zajedno s publikom i uz žestoku svirku. Datum koncerta je savršen, mislim da će nas sve zajedno dodatno raspoloženim držati i prednovogodišnja euforija, pa hajde da u Novu godinu uđemo s nadom da će rokenrol ostati neuništiv.

Ulaznice po ceni od 800 RSD mogu se kupiti u Klubu Fest, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane one će koštati 1000 RSD.

Najnovije vesti

Izdvajamo