-

Six Pack u Beogradu

Mirela Belaj
Buduća spisateljica i novinarka.

Jedan od najboljih punk rock bendova Six Pack nastupiće 2. februara u beogradskom klubu Atom Akademija sa početkom u 22 sata.

Svojoj najvjernijoj publici bend će priuštiti premijerno izvođenje novoga singla ,,Ubica moga sna”. Na repertoaru će se moći pronaći pesme koje do sad nisu bile koncertno izvođene, a bend će zajedno sa publikom izvesti i poznate hitove kao što su ,,Fabrička greška”, ,,Crveni makovi”, ,,Nekako najviše me boliš ti” i druge.

,,Obično koncerte ne najavljujemo dok ne postanu vruća tema, ali ovoga puta valja poraniti. Evo i zašto: pored ostalih koncerata koje sviramo u januaru i koje ćemo najaviti koliko u sledećem postu, 2. februara nastupamo u Beogradu. Priča je malo specifičnija nego inače jer ovoga puta namerno sviramo u klubu manjeg kapaciteta”, objavio je nedavno bend.

S obzirom da je broj karata ograničen na 250 komada jer je bend poželio svirati u malo prijatnijoj koncertnoj gužvi bez guranja, požurite ih kupiti. Cena iznosi 400 rsd u pretprodaji, a na dan koncerta 500 rsd.