-

Six Pack svoj prvi koncert u susret 30. godini postojanja svira u Nišu

Six Pack
Six Pack

Posle usijanog leta i festivalskih svirki, Six Pack ovu klupsku sezonu započinju upravo u niškom klubu AKC Fuzz u subotu, 16. septembra.

Ovom koncertu se posebno raduju frontmen benda Miki Radojević i bubnjar Mix jer iz posebnog razloga vole Niš kao da su u njemu rođeni.

„Ceo vojni rok sam služio u centru Niša. Bili su mirnodopski uslovi, pa sam se uglavnom zajebavao, svirao u vojnom klubu i kuvao kafu oficirima. Imao sam čuvenu dozvolu 24/7 za izlazak u grad, pa sam Niš i njegovu dušu upoznao na najlepši moguć način. Često sam blejao s Mixom koji je tu bio iz istog razloga. Ne mogu da dočekam svirku…“, kaže Miki.

Nastup Six Packa pojačan je pankrokačinom iz Vlasotinca, bendom Wan Zhulj koji je ovog leta imao ozbiljne nastupe na mnogim festivalima a ujedno oduševio publiku prethodnim nastupom u AKC Fuzz. Kao posebni tajni sastojak za dobro gruvanje i zezanje – specijalni gost na bini glavnog benda biće Milutin Popović, dobro poznati pevač i frontmen niškog benda DOK 7.

Karte su u pretprodaji po ceni od 800 dinara od nedelje, 3. septembra u prostorijama udruženja Birtija društvenog kluba (Davidova 9), ulaz kroz baštu sa strane keja. Ukoliko ih ostane, na ulazu u klub cena karte biće 1000 dinara.

Broj karata je ograničen te organizatori apeluju da obezbedite svoju na vreme. Karte koje su kupljene su za odloženi nastup Six Packa iz prošle sezone, a nisu vraćene, važiće i za ovaj nastup.

Vrata prostora se otvaraju u 21h.

Najnovije vesti

Izdvajamo